Kunne du tænke dig en kolonihave?

Du skal stå på foreningens venteliste for at kunne købe en have.
Du kommer på ventelisten ved at kontakte bestyrelsens sekretær på 51243448.
Alle kan komme på vores venteliste, men du skal bo nærmere haverne i Hanstholm end en anden Kolonihaveforening, for at kunne overtage en have her. Bestyrelsen kan dispensere fra dette efter konkret vurdering i det enkelte tilfælde.

BEMÆRK:

Du kan ikke købe en have uden om ventelisten.
I udhængsskabene ved vejene i Kolonihaven kan du løbende se, hvilke haver der er til salg.
Er du interesseret i én af dem, så kontakt formanden på mobil 21738078 for at få kontakt til sælgeren.
Grunden er lejet, så det er alt andet end jorden, der handles om. Køber og sælger aftaler prisen.
Når du overtager en have, skal du betale et depositum på 1000 kr. til

LEDIGE HAVER

Alle kan komme på ventelisten.

Alle kan komme på ventelisten. For at komme i betragtning til en have, skal man som udgangspunkt bo nærmere Hanstholm Kolonihaveforening end en anden Kolonihaveforening.

Hold selv øje med, om der er ledige haver.

Er du på ventelisten, så hold øje med udhængskasserne i Kolonihaven. Der er opslag om, hvilke haver der er til salg. Den, der har stået længst på ventelisten, har førsteret til at købe ledige haver. Hvis ikke vedkommende vil leje haven, går buddet videre til den næste.